Notifier

Question

Go back to all questions
This question was answered on 22nd of December 2010, 08:46 AM

Getting errors in Twitter Remote

Posted by (ړײ) OnlineDon — 16th of December 2010, 03:41 AM

1.) javascript:void(0); this the error I get when trying to click to follow
2.) It does not advance when other people come to my site.
3.) It show the same 8 people. I even tried un-following them from twitter. There un-followed but your stats and the remote still say the same thing.
4.) I have completely delete the old file - uploaded new and no change.
Help me please...
I have sent several email the last to Pablo because Sam is on Holiday.
Please email me to let me know what to do next.
Don

(ړײ) OnlineDon

Posted on 16th of December 2010, 04:10 AM

You might need this address:
http://opportunityadventurer.com/Adventure

thanks Don

(ړײ) OnlineDon

Posted on 16th of December 2010, 15:16 PM

This is now another problem:
On my Twitter Account this enters every time I try to write a new Post:
Just installed the TwitterCounter Widget: http://twittercounter.com/pages/twitter-widget on my blog: http://dodadopportunity.com/IMOnlineDon

1.) I tried deleted this comment
2.) Revoke Access

It is there no matter on my twitter account.
Help! Don

(ړײ) OnlineDon

Posted on 17th of December 2010, 12:12 PM

Today I got and email from Pablo stating that he checked everything from his end and everything is ok!

Not The Case I was getting emails that remote wasn't working right.
So I took it down. I still have the counter installed. Is that what You were reading?
Let me know when your ready to test again and I'll Activate the Remote.
OnlineDon

(ړײ) OnlineDon

Posted on 18th of December 2010, 19:58 PM

About ready to just give up...
now the buttons don't even load which is slowing my site down to a crawl...
I have used these for over two years and all of a sudden everything has turned to sh-t.
the form Im using is
2010 Weaver by WPWeaver
Let me know what I should do Please.
Don

Sam Wierema

Posted on 22nd of December 2010, 08:46 AM

Hi Don,

If I look on your website both the Widget and the button seem to load just fine. We've had some problems in the past days, but they are now over.

If you are still experiencing issues could you send me an email sam@twittercounter.com with the problems you are having?

Add a Comment

Please login in order to leave a comment.

Suggested Users • Refresh